Patrick Mast még csak tanuló, de máris több mint 4 millió forintnak megfelelő összeget költött botoxkezelésekre. Azt mondja, van egy kép a fejében arról, hogyan akar kinézni. 

Szereti a mesterséges megjelenést, nem akar természtesnek tűnni a 24 éves Patrick Mast. A fiatal fiú nemi szempontból semlegesnek vallja magát. 

Eddig 13 ezer fontot, azaz 4 és fél millió forintnak megfelelő összeget költött az arcára. Botoxoltatta többek között az ajkait, az arcát és a szemeit is. Azt az érzést is szereti, amikor a tű az arcába hatol. 

„Azt mondanám, hogy rabja vagyok a fájdalomnak. Van egy kép a fejemben arról, hogyan szeretnék kinézni. Már egyre közelebb kerülök hozzá. Úgy akarok kinézni, mint egy baba, akinek teljesen kifejezéstelen az arca” – idézi a Metro a fiú szavait. 

És bár ő jól érzi magát a bőrében, nem hagyják hidegen a negatív kritikák. Azt mondja, sokan meglepődnek, amikor beszélgetnek vele, és rájönnek, hogy valójában egy művelt, értelmes emberrel van dolguk. Jelenleg szingli, de reméli, hogy hamarosan megtalálja a párját. 

„Nagyon nyitott vagyok, és mindig megmondom az embereknek, hogy milyen eljárásokat alkalmaztam már” – mesélte Patrick, aki minden pénzét a műtétekre teszi félre.