Dózsa György úti gázoló szívműtét M. Richárd gyanúsított baleset szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövidesen újabb beavatkozásnak kell alávetnie magát M. Richárdnak, a Dózsa György úti baleset egyik gyanúsítottjának. A férfi első szívműtéte sikertelen volt. 

Szívbillentyű-elégtelensége miatt engedték ki a letartóztatásból M. Richárdot, a Dózsa Györgyi úti halálos baleset egyik gyanúsítottját. A Blikk cikke szerint egy héttel ezelőtt műtötték meg, ám az első beavatkozás sikertelen volt.

M. Richárd szívműtéte nem volt komplikációmentes Forrás: MTI/Kovács Tamás

„Kedden kétszer is megnyitottak a műtét alatt. Azóta nem áll helyre a pulzusom, 120–150 között ugrál” – mondta a lapnak M. Richárd. „Elképzelhető, hogy még ma újraindítják a szívemet. Most várjuk a beavatkozásról szóló döntést, jelenleg is tart az orvosi tanácskozás” – közölte hétfőn a férfi.

A baleset gyanúsítottja a műtét és a rehabilitáció után állhat majd a bíróság elé.

Mint ismeretes: 2017 májusában két halálos áldozatot követelő baleset történt a budapesti Dózsa György úton. A Citroën típusú gépjármű kanyarodni akart, amikor a gyorsan hajtó Mercedesszel összeütközött. Utóbbit vezette M. Richárd. Előbbiben a sofőrön kívül még ketten utaztak, egyikük sem élte túl a balesetet. Az ügyben mindkét autó sofőrje gyanúsított.

Sas József jobban érzi magát, elhagyhatta a kórházathttp://www.life.hu/drlife/20190319-sas-jozsef-jobban-erzi-magat-elhagyhatta-a-korhazat.htmlJó hírek érkeztek Sas Józsefről: a humorista egyre jobban érzi magát és a kedve is jó. Dr. Life--Kínszenvedés lehet a leszokás az antidepresszánsokról, mondja két pszichiáterhttp://www.life.hu/drlife/20190318-kinszenvedes-lehet-a-leszokas-az-antidepresszansokrol-mondja-ket-pszichiater.htmlA szorongás, az áramütésérzés, a rossz hangulat, a szédülés és az álmatlanság csak néhány tünet azok közül, amelyekről a páciensek beszámoltak, amikor elhagyták a depresszióra felírt szereket, írja az angol Daily Mail Online az egészségrovatában megjelent cikkében. Bizonyos esetekben ezek annyira súlyosak, hogy a betegek újra elkezdik szedni a szereket – vagy azért, mert tévesen azt gondolják (vagy kezelőorvosuk azt mondta nekik), hogy ezek a depresszió visszatérésének a tünetei, vagy mert nem tudták elviselni az elvonási tüneteket. Dr. Life--A vásárlásmánia a férfiakat éppúgy érinti, mint a nőkethttp://www.life.hu/drlife/20190312-a-vasarlasfuggoseg-a-ferfiakat-epp-ugy-erinti-mint-a-noket.htmlHallottál már az oniomániáról? Ha a szó idegenül is cseng, az általa jelölt tevékenység már többeknek lehet ismerős. A sokak által ismert vásárlási mániát hívja így a szakirodalom. Aki nem tud megálljt parancsolni a költekezésnek, nemcsak egyszerűen hóbortos és gyenge akaratú. Az oniománia ugyanolyan mániás-kényszeres betegség, függőség, akárcsak az evészavarok, az alkohol- vagy a kábítószerfüggés. De míg az alkoholista le tudja tenni az italt, a szerencsejátékos el tudja kerülni a nyerőgépeket, vásárolnia mindenkinek kell. A vásárlásmániát pont ez teszi olyan veszélyessé. Dr. LifeOrigoDiszlexiával küzd Victoria Beckham: a gyerekek is örököltékhttp://www.life.hu/drlife/20190318-diszlexiaval-kuzd-victoria-beckham-a-gyerekek-is-orokoltek.htmlVictoria Beckham elárulta, diszlexiával küzd, és ezt a problémát örökölték a gyermekei is. Dr. Life--Kim Kardashian ébredés után mutatta meg az arcát: pikkelysömörrel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20190318-kim-kardashian-ebredes-utan-mutatta-meg-arcat-pikkelysomorrel-kuzd.htmlKim Kardashian bátran vállalja, hogy az ő teste sem tökéletes: pikkelysömör nehezíti az életét. Dr. Life--Évek óta gluténérzékenységgel küzd Michl Julihttp://www.life.hu/drlife/20190316-evek-ota-glutenerzekenyseggel-kuzd-michl-juli-szineszno.htmlMichl Juli életét évek óta megkeseríti a gluténérzékenység. A színésznő emiatt hét éve diétát tart és bár nagyon odafigyel arra, mit fogyaszt, volt rá példa, hogy a figyelmetlen kiszolgálás miatt veszélyes szituációba került egy vendéglátóhelyen. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.