Rövidesen újabb beavatkozásnak kell alávetnie magát M. Richárdnak, a Dózsa György úti baleset egyik gyanúsítottjának. A férfi első szívműtéte sikertelen volt. 

Szívbillentyű-elégtelensége miatt engedték ki a letartóztatásból M. Richárdot, a Dózsa Györgyi úti halálos baleset egyik gyanúsítottját. A Blikk cikke szerint egy héttel ezelőtt műtötték meg, ám az első beavatkozás sikertelen volt. 

M. Richárd szívműtéte nem volt komplikációmentesForrás: MTI/Kovács Tamás

„Kedden kétszer is megnyitottak a műtét alatt. Azóta nem áll helyre a pulzusom, 120–150 között ugrál” – mondta a lapnak M. Richárd. „Elképzelhető, hogy még ma újraindítják a szívemet. Most várjuk a beavatkozásról szóló döntést, jelenleg is tart az orvosi tanácskozás” – közölte hétfőn a férfi. 

A baleset gyanúsítottja a műtét és a rehabilitáció után állhat majd a bíróság elé. 

Mint ismeretes: 2017 májusában két halálos áldozatot követelő baleset történt a budapesti Dózsa György úton. A Citroën típusú gépjármű kanyarodni akart, amikor a gyorsan hajtó Mercedesszel összeütközött. Utóbbit vezette M. Richárd. Előbbiben a sofőrön kívül még ketten utaztak, egyikük sem élte túl a balesetet. Az ügyben mindkét autó sofőrje gyanúsított.