Nem volt elégedett a melleivel Payer Réka, ezért feküdt kés alá, ezzel egy évekig tartó kálvária kezdődött el, aminek még nincs vége. 

A 23 éves Payer Réka élete pokollá vált azóta, amióta rászánta magát egy mellnagyobbító műtétre. 2015-ben feküdt először kés alá, de sajnos az eredmény nem olyan lett, amilyet szeretett volna. Néhány hónapig volt csak elégedett a melleivel, amelyek később megereszkedtek.

Nem sikerült jól Réka mellműtéte – Képünk illusztrációForrás: Shutterstock


Az egyik cicim jóval kisebb volt, főleg ezért szerettem volna nagyobbítást. Minden rendben zajlott: az új mellek egészen 4-5 hónapig csinosak voltak" – mondta a Blikknek Réka, aki megereszkedett mellei miatt újra orvoshoz fordult: ő korrekciós felvarrást javasolt. „Ismét plasztikáztak: felvarrták a mellemet, illetve a bimbóudvart is áthelyezték, ráadásul helyi érzéstelenítéssel. Igen ám, de majdnem a nyakam magasságába kerültek a bimbók!" – árulta el Réka, akit ismét megműtöttek, ekkor azonban begennyesedett az operált rész, de végül ez a probléma elmúlt.

Az orvosi beavatkozások döntő többségénél a műtét vele járó következményeként a terület duzzanata, bevérzése alakulhat ki. A teljes gyógyulás 3-4 hónapot vesz igénybe" – árulta el dr. László Zsolt plasztikai sebész. A sebész tízszer is korrigálta volna a mellem, de akkora már annyira csalódott voltam, hogy inkább a pénzemet kértem vissza. A peren kívüli egyezségre azonban nem volt hajlandó a doktornő, így én azóta is ügyvédtől ügyvédig járok" – mondta a lány, aki elhatározta, hogy pert indít, ha nem tud megegyezni az intézménnyel. A lap felkereste a kérdéses sebészt és az érintett klinikát. „Az ügyben szakmai mulasztás nem történt, páciensem megértette és aláírta azt a dokumentumot, amelyben a műtét utáni esetleges komplikációkra, szövődményekre hívták fel a figyelmét" – mondta az orvos.