A siófoki kórházban lábadozik Marsi Anikó, miután a napokban eltörte a combcsontját. A műsorvezetővel akkor történt a baleset, amikor a gyermekeiért ment az iskolába. Reméli, hamarosan újra dolgozhat. 

"Két ilyen kis betontömb áll ki a járdából, ahogy bemegyünk az iskolába. Ezek a betontömbök évek óta pont ugyanott állnak, és soha nem mentem nekik, csak most olyan lendülettel magyaráztam az egyik anyukának, valami hatalmas beszélgetésben voltunk" – magyarázta a balesete történetét a Mokka stábjának Marsi Anikó. Gyermekeiért ment iskolába, amikor átesett egy ilyen betontömbön, eltört a combcsontja. Az egyik anyuka szállította haza őket, majd a nagyobbik fia hívta a mentőket.

Többórás műtéten esett át, a lábát begipszelték, most a siófoki kórházban lábadozik. Férje, Palik László az Exatlon Hungary című műsort forgatja a Dominikai Köztársaságban, így gyermekeikre a nagymama vigyáz. A műsorvezető elmondta, hogy a fiúk sincsenek otthon egész nap, a legcélszerűbb, ha Siófokon lábadozik. Hamarosan műanyag merevítést kaphat a lábára a hagyományos gipsz helyett, reméli, azzal már dolgozhat.