Sokak szerint a piercing csökkentheti a migrén tüneteit

Forrás: Shutterstock -
migrén fájdalom akupunktúra piercing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítják, hogy bizonyos testrészekre tetetett piercingek csökkenthetik például a migrén kellemetlen tüneteit vagy épp a menstruációs fájdalmat.

Kiderült, hogy az utóbbi időben megnőtt azoknak a száma, akik pontosan ugyanarra a testészükre szeretnének piercinget tetetni. Ennek az az oka, hogy az akupunktúrát végző szakemberek szerint a megfelelő helyre helyezett testékszer megszüntethet néhány kellemetlen egészségi problémát. Úgy vélik, a piercing behelyezésével csökkenthető a migrénes vagy a menstruációs fájdalom, de akár az éhségérzet is.

Fülpiercing Forrás: Shutterstock

Ben Tauber New York-i piercingguru a The Sunnak elmondta, tőle az utóbbi időben rengetegen kértek fülpiercinget arra hivatkozva, hogy az majd javítja az egészségi állapotukat is. Elsősorban a fül belsejébe tetetik az ékszert, ez ugyanis állítólag a migrén tüneteit csillapítja.

Többen is elmagyarázták nekem, hogy mielőtt idejöttek, konzultáltak akupunktúrát végző szakemberrel, aki megmutatta nekik, melyik az a pont, amelyre nyomást gyakorolva csökkenthető a fájdalom."

Egy komumbiai nő gyermekének saját, növekvő ikretestvére volt a hasábanhttp://www.life.hu/drlife/20190329-egy-komumbiai-no-gyermekenek-sajat-novekvo-ikretestvere-volt-a-hasaban.htmlAmi az első felvételek alapján csak egy cisztának tűnt az egészséges baba hasában, arról kiderült, hogy valójában saját ikertestvére nem kifejlett, de még növekvő teste az. Dr. LifeThinkstockAz energiaital zabálhatta fel a tanár nyelvéthttp://www.life.hu/drlife/20190329-az-energiaital-zabalhatta-fel-a-tanar-nyelvet.htmlSzinte sokkoló képet töltött fel egy Facebook-csoportba Dan Royals, az Ázsiában élő ausztrál tanár. Állítja: a napi 6 elfogyasztott energiaital elkezdte felzabálni a nyelvét. Dr. Life--Megsérült Görög Zita nagyfiának, Milánnak a lába - Fotóhttp://www.life.hu/drlife/20190329-megserult-gorog-zita-nagyfianak-milannak-a-laba.htmlGörög Zita az Instagram-oldalán közölte a rajongóival, hogy megsérült a nagyobbik fia, Milán. Dr. LifeOrigoHetven mágneses golyót tolt fel a péniszébe egy kínai kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20190328-hetven-magneses-golyot-tolt-fel-a-peniszebe-egy-kinai-kisfiu.htmlKétórás műtétet végeztek az orvosok egy 11 éves kínai kisfiún, aki kíváncsiságból 70 mágneses golyót tolt fel a péniszébe. Dr. LifeOrigoEgy professzor feltalálta az alkoholt, amelytől nem leszünk másnaposakhttp://www.life.hu/drlife/20190327-egy-professzor-feltalalta-az-alkoholt-amelytol-nem-leszunk-masnaposok.htmlEgy professzor feltalálta azt az alkoholt, amely nem roncsolja a májat, és még csak másnapos sem lesz tőle az ember. Dr. LifeOrigoMárcius 30. az endometriózis világnapja – Te mennyit tudsz a betegségről?http://www.life.hu/drlife/20190327-marcius-30-az-endometriozis-vilagnapja-te-mennyit-tudsz-a-betegsegrol.htmlAz endometriózis csaknem 180 millió nő mindennapjait keseríti meg világszerte. Magyarországon minden tizedik fogamzóképes korú nő érintett, a meddő nők negyven százaléka a krónikus nőgyógyászati betegség miatt képtelen teherbe esni. Az "Együtt Könnyebb" Női Egészségért Alapítvány idén is csatlakozik az endometriózis világnapjához, hogy felhívja a figyelmet a betegség hatásaira. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.