Jane Fonda vallott a rákkal való küzdelméről

Forrás: WireImage/2016 Steve Granitz/Steve Granitz -
mellrák Jane Fonda bőrrák rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jane Fonda nagyon hosszú ideje küzd a rákkal, eddig azonban nem beszélt erről. Most a Vogue magazinban vallott a harcáról. 

A hollywoodi díváról lehetett tudni, hogy harcolt a rákos megbetegedéssel, de eddig nem beszélt részletesen a küzdelméről, most azonban a brit Vogue magazinban őszintén vallott az évtizedek óta tartó harcról.

Jane Fonda a 2016-os Golden Globe-on: ez a ruha fedte a kötéseit Forrás: WireImage/2016 Steve Granitz/Steve Granitz

„Sokféle rákom volt – kezdte a magazinnak Jane Fonda. – Napimádó voltam. Amikor szabadnapom volt, a bőrgyógyászhoz járkáltam, hogy kivágjon belőlem dolgokat” – tette hozzá a színésznő, aki a 2016-os Golden Globe-díj-átadón azért jelent meg abban a bizonyos fodros ruhában, mert azelőtt esett át masztektómián. „El kellett fedni a kötéseket” – mondta a színésznő, akinek küzdelme még nem ért véget. 2018 januárjában is diagnosztizáltak nála rákot az ajkán, amit szerencsésen eltávolítottak.

Ezen kívül Jane Fonda kóros csontritkulással isküzd, amely örökletes: csontjai akár már a legkisebb ütésre eltörhetnek.

Britney Spears összeomlott, a pszichiátrián kezelikhttp://www.life.hu/drlife/20190404-britney-spears-osszeomlott-a-pszichiatrian-kezelik.htmlKülföldi sajtóértesülések szerint Britney Spears mentális egészsége ismét meggyengült. Úgy tudni, jelenleg pszichiátrián kezelik. Dr. Life--Megúszható a hólyaghurut? Így kerüld el a bajt!http://www.life.hu/drlife/20190404-mindent-a-holyaghurutrol.htmlAlhasi görcsök, gyakori vizelési inger, fájdalmas vagy csípő, égető érzés vizelés közben? Valószínűleg neked is volt már benne részed. A felfázást vagy hólyaghurutot baktériumok okozzák, és ha tudod, hogyan kaphatod el, könnyedén védekezhetsz is ellene. Mutatjuk, hogyan! Dr. LifeOrigoBoros Lajos elárulta, még mindig nincs jólhttp://www.life.hu/drlife/20190404-boros-lajos-elarulta-meg-mindig-nincs-jol.htmlBoros Lajos elárulta, még mindig nem érzi magát százszázalékosnak. Dr. Life--Sas Józsefnek kétoldali agyvérzése volthttp://www.life.hu/drlife/20190404-sas-jozsefnek-ketoldali-agyverzese-volt.htmlSas József váratlanul lett rosszul thaiföldi nyaralásuk alatt, azóta pedig itthon kezelik. Most kiderült, hogy mi történt a humoristával: kétoldali agyvérzése volt. Dr. Life--Tudományosan is bizonyították: a sajt fogyasztása boldoggá teszhttp://www.life.hu/drlife/20190404-tudomanyosan-is-bizonyitottak-a-sajt-fogyasztasa-boldogga-tesz.htmlEddig is imádtuk a sajtokat, most pedig egy tudományos kutatás is kiderítette, hogy a sajtevés boldoggá teszi az embert. Dr. Life--Komoly műtéten esett át Muri Enikő: eltávolították az egyik petefészkéthttp://www.life.hu/drlife/20190404-komoly-muteten-esett-at-muri-eniko-eltavolitottak-az-egyik-petefeszket.htmlMuri Enikő hálás magának azért, hogy soha nem mulasztja el az évente esedékes nőgyógyászati vizsgálatokat. Ha nem foglalkozik a rendszeres kontrollal, később akár nagyobb baj is lehetett volna. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.