37 hetesen látta meg a napvilágot a texasi Ja'bari Grey. A csecsemőt négy hónap alatt kétszer kellett újraéleszteni. Ritka betegségben szenved: bőr nélkül született. 

Csupán a fején és a lábain van bőr a január elsején született Ja'bari Greynek. A csecsemőt négy hónap alatt kétszer kellett újraéleszteni – írja a Bors. Ritka betegségben szenved, az orvosok is értetlenül állnak a történtek előtt. 

25 éves édesanyján sürgősségi császármetszést hajtottak végre, amikor látták, hogy a kicsi súlya nem gyarapodik, és a szívverése is lassul. A baba most lélegeztetőgépen van, és csövön keresztül táplálják. Az anyja még csak egyszer foghatta a kezében, akkor is orvosi köpenyen és kesztyűn keresztül. Jelenleg 3,6 kilogrammot nyom. 

Az orvosok mindent megtesznek, hogy megmentsék (Képünk illusztráció)Forrás: Paul Joseph Brown/AP

Egy Houstonból érkezett specialista szerint a gyermek Epidermolysis bullosában szenved. Az ilyen gyermekeket pillangóknak is nevezik, hiszen a testük olyan érzékeny, mint a pillangó szárnya. Erre a betegségre nincs gyógymód. 

A szülők a GoFoundMe oldalon gyűjtenek adományokat a kórházi kezelésekre és a járulékot költségekre. A babát két nagyobb testvére is várja haza.