Gergely Róbert és volt felesége, Némedi-Varga Tímea a válás után is jóban maradtak, olyannyira, hogy a műtétje után exe ápolta a színészt.

Gergely Róbert nemrég komoly műtéten esett át: a kezét operálták, ami után a gyermekei és még a volt neje, Némedi-Varga Tímea is a segítségére volt. A két színész ugyan elvált egymástól, a jó kapcsolat és a barátság megmaradt köztük, ezért nem is volt kérdés, hogy a beavatkozás után Timi is ott lesz, ha szükség van rá.

Gergely Róbert komoly műtéten esett átForrás: FEM3 Café

„Januárban, a Nő a tét című darab próbáinál kezdtem érezni, hogy fáj a tenyerem. Úgynevezett pattanó ujjat diagnosztizáltak nálam: amikor ökölbe akartam szorítani a kezemet, és utána ki akartam nyitni, akkor beakadtak az ízületek az egyik ujjpercnél, és hajlott állapotban maradt az ujjam. Rettenetesen fájt,  de dolgozni muszáj volt. A premier közelsége miatt azonban halaszthatatlan volt a műtét, nem lehet bekötött kézzel kártyázni, aminek a darabban kulcsszerepe van. Simon fiam vitt és hozott, Timi a háztartásban segített,  miközben folyamatosan tornáztatnom kell a kezemet, többek között egy speciális gumilabda segítségével, hogy ne tapadjanak le az izmok, és ne legyen újra problémám az ujjaimmal" – mondta a Borsnak a színész.