Marcellina elárulta, az orvosok életmentő műtétet hajtottak rajta végre.

Marcellina másfél évig küzdött megmagyarázhatatlan rosszullétekkel, előfordult, hogy váratlanul összerogyott. Végül elment kivizsgáltatni magát, és kiderült, hogy a hasi aortája alján egy elzáródás alakult ki, ami gátolta a lábai vérellátását.

A CT-vizsgálatról tolóágyon vittek a kórterembe, és azonnali műtétet javasoltak, de mint kiderült, ilyen műtétet korábban még nem csináltak Magyarországon" – nyilatkozta a Borsnak az énekesnő.

Marcellinát műteni kellettFotó: Csudai Sándor - Origo

A lap azt írja, Marcellina hasi aortájába úgynevezett stentet kellett behelyezni, de úgy döntött, előtte még gyorsan elrepül Berlinbe, hogy koncertet adjon a rajongóinak.

Úgy döntöttem, elrepülök, és megcsinálom a bulit. A professzor döbbenten magyarázta, hogy az elzáródás miatt akár el is vérezhetek. Úgy értékeltem a helyzetet, hogy ha másfél évig kibírtam, akkor ezen az egy héten már nem fog múlni semmi. Saját felelősségemre elhagytam az intézményt, és a hatalmas sikerű fellépés után a Semmelweis Egyetem Érsebészeti Klinikáján dr. Nemes Balázs elvégezte a műtétet. A beavatkozást tévéképernyőn nézhettem végig. Ugyan nem igazán élveztem az effajta mozizást, de ezúton is szívből köszönöm a doktor úrnak, hogy azóta is élek és virulok, és gőzerővel tudok dolgozni."