Demjén Ferenc intenzív osztály kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó hír érkezett: Demjén Ferenc végre elhagyhatta az intenzív osztályt.

Demjén Ferencet több mint egy héttel ezelőtt agyérgörcs miatt szállították kórházba, ami után az orvosok egy ideig mélyaltatásban tartották. Az énekest ébredését követően az intenzív osztályon ápolták, de most szerencsére jó hírek érkeztek az állapotáról.

A közösségi oldalon közölte a menedzsmentje, hogy végre elhagyhatta az intenzív osztályt, és az orvosok megkezdték a rehabilitációját.

Veréb Tamás megbetegedetthttp://www.life.hu/drlife/20190515-vereb-tamas-megbetegedett.htmlVeréb Tamás lebetegedett: erről a közösségi oldalán tájékoztatta a követőit. Dr. LifeOrigoA rák egy ritka fajtája eltorzította, majd megölte Tambudzai Makinzi szépségkirálynőthttp://www.life.hu/drlife/20190515-a-rak-egy-ritka-fajtaja-eltorzitotta-majd-megolte-tambudzai-makinzi-szepsegkiralynot.htmlTambudzai Makinzi szépségkirálynő volt, modellként dolgozott, egészen addig, amíg a rák egy ritka fajtája meg nem támadta a testét. Az arca teljesen eltorzult, egyetlen orvos vállalkozott csupán arra, hogy megműtse. Bár az operáció sikeres volt, a betegség visszatért. Tambu a róla készült dokumentumfilm elkészülte után 12 hónappal elhunyt. Dr. Life--Törőcsik Mari közérzetére rossz hatással van a hidegfronthttp://www.life.hu/drlife/20190515-torocsik-mari-kozerzetere-rossz-hatassal-van-a-hidegfront.htmlNem viseli jól a májusi hidegfrontot Törőcsik Mari. A Nemzet Színésze elmondta, hogyan érzi magát most. Dr. Life--Ez történik a testeddel, ha nem fürdesz 30 napighttp://www.life.hu/drlife/20190512-ez-tortenik-a-testeddel-ha-nem-furdesz-30-napig.htmlA napi tusolás vagy fürdés a legtöbb ember számára magától értetődő, ám időnként arról is lehet olvasni, hogy egyáltalán nem szükséges. De mi az igazság? Dr. Life--Veszettségben meghalt egy norvég nő, akit kölyökkutya harapott meg Fülöp-szigeteki nyaralásánhttp://www.life.hu/drlife/20190511-veszettsegben-meghalt-egy-norveg-no-akit-kolyokkutya-harapott-meg-fulopszigeteki-nyaralasan.htmlVeszettségben meghalt egy norvég nő, akit februári Fülöp-szigeteki nyaralásán megharapott egy kóbor kölyökkutya.Dr. LifeOrigoÍme a benőtt szőrszál eltávolításának legjobb módja – Videóhttp://www.life.hu/drlife/20190508-ime-a-benott-szorszalak-eltavolitasanak-legjobb-modja-video.htmlAkik szőrtelenítik a testüket, bizonyára megküzdöttek már a benőtt szőrszálak esetével. Kellemetlen, és olykor fájdalmas is lehet. A szakértő most megmutatta, hogyan kell eltávolítani. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.