Napi motiváló! Végtagok nélkül született, mégis teljes és önálló életet él ez a fiatal nő

motiváció végtagok önállóság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karok és lábak nélkül született, mégis teljesen önállóan látja el magát Amy Brooks. Élete példaértékű lehet mindenki számára. 

Amy rendellenességét valószínűleg azok a gyógyszerek okozták, amit a vetéléstől rettegő anyja nagy adagban szedett a magzat megtartása érdekében. Borzasztó, hogy éppen ezek okozhatták a végtaghiányt, ami miatt az édesanya születéskor lemondott lányáról. Amy élete 8 évesen vett óriási fordulatot, ekkor fogadta örökbe a Brooks család négy gyermeke mellé. A szülők folyamatosan biztatták, hittek benne, hogy teljes életet tud élni, és erre ösztönözték Amyt is.

A nevelőszülők hozzáállásának meg is lett az eredménye, habár néha egészen másként, mint a normális emberek, de Amy mindent meg tud csinálni. Képes ellátni magát, dolgozni, és olyan, másoknak apróságnak tűnő feladatok sem okoznak neki gondot, mint a sminkelés és a varrás. Amy ma motivációs trénerként, íróként, fotósként dolgozik, és imád élni.

Így szabadulhatsz meg az allergiás kötőhártya-gyulladástólhttp://www.life.hu/drlife/20190627-igy-szabadulhatsz-meg-az-allergias-kotohartya-gyulladastol.htmlA szemünk talán a legfontosabb érzékszervünk, a betegsége ezért rengeteg kellemetlenséggel és akár súlyos következményekkel járhat. Az egyik leggyakoribb probléma a kötőhártya-gyulladás, amellyel valamilyen formában szinte minden ember találkozik élete során. Tavasszal és nyáron különösen nagy az esély a kialakulására, a levegőben szálló pollenek ugyanis könnyen allergiás kötőhártya-gyulladást okozhatnak. Dr. LifeOrigoBaktériumtenyészetté válhat a sajtreszelő, ha nem mosod el rendesen - tippek a tisztításhozhttp://www.life.hu/drlife/20190712-bakteriumtenyeszette-valhat-a-sajtreszelo-ha-nem-mosod-el-rendese.htmlValószínűleg nincs olyan ember, aki ne látott volna még életében alaposan rászáradt sajtreszelőt. Azt talán már kevesebben tudják, hogy ha ezek után nincs alaposan megtisztítva, baktériumok telepedhetnek meg rajta, amit a következő használatnál már az ételre is átvihetünk. Dr. LifeOrigoErős fájdalmakkal küzd autóbalesete óta Oszvald Marikahttp://www.life.hu/drlife/20190710-eros-fajdalmakkal-kuzd-autobalesete-ota-oszvald-marika-jaszai-maridijas-szubrett.htmlAz M0-s autóúton szenvedett autóbalesetet másfél hete Oszvald Marika. Bordatörése van, nagy fájdalmak gyötrik: fájdalomcsillapítót szed, ülve alszik. Dr. LifeOrigoVedd fel a harcot a PMS lelki tüneteivel!http://www.life.hu/drlife/20190705-vedd-fel-a-harcot-a-pms-lelki-tuneteivel.htmlMi az, ami havi rendszerességgel jelentkezik, nem tehetsz ellene semmit, számítasz rá, mégis váratlanul ér, miatta szinte teljesen kifordulsz önmagadból, bosszantó, de nem csak neked? Nos, ha a PMS-re gondoltál, akkor gratulálunk! A következőkben a PMS lelki tüneteiről és azok lehetséges feloldásáról olvashatsz. Dr. LifeOrigoInzulinrezisztens Zimány Linda, és a pajzsmirigyével is gondok vannakhttp://www.life.hu/drlife/20190710-inzulinrezisztens-zimany-linda.htmlMivel nem úgy alakult a teste, ahogy szerette volna és megszokta, Zimány Linda orvoshoz fordult. Kiderült, szénhidrátanyagcsere-betegsége van, inzulinrezisztens. Dr. LifeOrigoMegműtötték a Kowalsky meg a Vega frontemberéthttp://www.life.hu/drlife/20190708-megmutottek-a-kowalsky-meg-a-vega-frontembere.htmlNem lesz vasárnap Kowalsky meg a Vega-koncert. A frontember betegsége miatt lemondták a fellépést. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.