Agyvérzést kapott a Pokolgép frontembere, Tóth Attila

Forrás: Shutterstock -
Madách Színház agyvérzés sztrók Pokolgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Pokolgép frontembere, Tóth Attila, aki a Madách Színházban is szerepet vállal, a teátrum egyik fellépésén, Győrben lett rosszul. Kórházba szállították, azóta ott gyógyul. 

"Nem vettem komolyan a tüneteket, hiszen a magas vérnyomáson kívül nem volt előjele a dolognak. Azt gondoltam, másnap reggelre kialszom ezt az egészet (...)Hiába akartam megmozdulni, sem a kezem, sem a lábam nem engedelmeskedett" - emlékezik vissza az énekes.

"Elzáródott a nyaki verőerem. Sokan mondták, ha még egy napot várok, könnyen rámehettem volna" - nyilatkozta a Blikknek. "Ez nem volt fair a sorstól... A zenekarban én voltam az erő és a fittség szobra, az egyik legfiatalabbként rendszeresen edzettem, odafigyeltem az étkezésre, ha egyáltalán fogyasztottam alkoholt, azt is csak mértékkel tettem, mégis megtalált a baj" - tette hozzá. Attila, akit zenekara és a Madách Színház is visszavár.

Forrás: Shutterstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.