B. Tóth László is részt vett a Premier Kultcafé 4. születésnapi partiján, hogy együtt ünnepeljen az ott dolgozó fogyatékkal élő fiatalokkal. A rádiós a rendezvényen mesélt évekkel ezelőtti rosszulétéről.

„Gyakran kérnek mások is, hogy segítsek és mindig megteszem, ahogy az anyagi helyzetem engedi. Legutóbb madarakat támogattam. Ebben a világban, ami arra szolgál, hogy eltávolodjunk egymástól, ez az, ami közelebb hozza az embereket„ – mondta B. Tóth László a Borsnak. „Én is voltam nagyon beteg pár évvel ezelőtt. Sztrókom volt. Titkos sztrók, nem mondtam el senkinek, ez magánügy."

B. Tóth László feleségének köszönheti az életétForrás: Facebook/B. Tóth László Hivatalos Oldala

„A feleségemnek, Juditnak köszönhetem, aki azonnal észrevette, hogy baj van, és egy órával később már kórházban voltam„ – meséli László.

„Észrevette, hogy lebiggyedt a szám széle, és a bal kezemmel nem tudtam megfogni semmit. Én közben harcoltam, hagyj engem békén, ne hívj mentőt. Teniszezni kell mennem, nem érek én erre rá! Szerencsére nem hagyta magát" – árulta el László, aki szerencsére hamar tünetmentessé vált, és két nap után el is hagyhatta a kórházat.

Mivel időben sikerült elcsípni az agyműködés vérellátási zavarát, nem lépett fel működési zavar, így nem volt szüksége rehabilitációra, az életmódján viszont változtatni kellett. A rosszulléte óta B.Tóth kevesebb fellépést vállal, és kicsit óvatosabban éli mindennapjait.