Koronavírus: Tünetmentesek voltak, mégis belehaltak a fertőzésbe Amerikában

Forrás: MTI/EPA/Peter Foley -
halál Egyesült Államok Amerika koronavírus vírus fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több olyan páciens is meghalt a koronavírusos fertőzések által leginkább érintett Washington államban, akik egyáltalán nem mutattak tüneteket – adta hírül a Medical Daily orvostudományi portál.

A Medical Daily szerint az eset a kirklandi Life Care Center nevű idősek otthonában történt. A járványügyi szakemberek 15 olyan fertőzöttről tudnak, akiknél nem jelentkeztek a COVID-19 betegség tünetei, mégis néhány órával a fertőzöttség kimutatása után elhunytak. Jelenleg 55 lakó teszteredményére várnak, és az idősotthon dolgozóit is megfigyelik.

A járvány washingtoni gócpontja a Life Care Center: itt a második legmagasabb a COVID-19-hez köthető elhalálozások száma, ami részben a betegek magas életkorára, részben a tesztkészletek hiányára vezethető vissza. -írja az origo.

A tüdőgyulladást okozó új koronavírus járványa miatt rendkívüli állapotot hirdetett ki New York polgármestere, és bezártak a nagyváros színházai. Forrás: MTI/EPA/Peter Foley

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.