Féregnek csúfolták a karok nélkül született férfit, mégis boldogan él: videó

Noah Howard végtaghiány születési rendellenesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Noah Howard karok nélkül érkezett a világra, mégis mindent meg tud oldani egyedül.

Noah másodéves egy New York-i egyetemen, és teljeseb önálló, független életet él. Ma már nem jön zavarba, ha egy idegen társaságban találja magát, magabiztosan irányítja az életét. De azt is bevallotta, hogy bizony volt idő, amikor legszívesebben elbújt volna a világ elől.

Gyermekkorában még nem volt kellő önbizalma, mássága miatt pedig a kortársai célpontjává vált. Sokáig féregnek csúfolták és kinevették, amiért próbált mindent megcsinálni magának a lábai segítségével. Ez persze megviselte Noah-ot lelkileg, hosszú ideig küzdött súlyos depresszióval.

Forrás: YouTube/Truly

"Később, ahogy felnőttem, megtanultam elfogadni önmagam olyannak, amilyennek születtem, és megtanultam képviselni az érdekeimet. Ma már meg tudom védeni magam, ha bárki bántani próbál. De ma már nem is akarnak bántani, sok a barátom" - meséli.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.