Az időjós elkapta a koronavírust, ami teljesen leterítette a lábáról, hetekig nagyon rosszul volt. Barta Sylvia nehezen tudott kilábalni a betegségből, és még a mai napig nem száz százalékos a fizikai állapota.

Barta Sylviát nagyon megviselte a koronavírus, hetekig feküdt otthon, és csak nagyon nehezen tudott kigyógyulni belőle. Azt mondja, még most sem érzi száz százalékosnak magát. Lelkileg és fizikailag is nagyon megviselte az elmúlt időszak, éppen ezért tart a második hullámtól.

Barta Sylvia tart a koronavírus második hullámától.Forrás: TV2 Mokka

"Fizikailag és lelkileg is megviselt a betegség, s bár szerencsére a családom tünetmentesen megúszta, ettől függetlenül velem együtt őrlődtek. Nem is merek belegondolni, mi mehetett végbe az idős édesanyám lelkében látva, hogy nem tudok felkelni... Nagyon megszenvedtük ezt az egészet, és én nagyon nem szeretnék újra beteg lenni! Örülök, hogy túl vagyok a nehezén, mert egyébként még ma sem vagyok száz százalékos, s olyan, mint azelőtt. Félek, de próbálok pozitívan gondolkodni, s azonnal elhessegetem, ha valami negatív érzésem támad" - mondta el a Borsnak.