Köllő Babett több mint 10 éve csináltatta meg a melleit, most újra kés alá fekszik: ki kell cseréltetni az implantátumokat. 

Hiúságból feküdt 12 éve kés alá Köllő Babett, hogy nagyobb melleket csináltasson, most azonban egészségügyi okokból kell ismét megműteni: lejárt az implantátumok szavatossága, cserélni kell. 

Köllő Babett kicserélteti implantátumaitinstagram

"Amikor annak idején megcsináltattam a mellemet, az volt az alapvető indíttatás, hogy saját magamnak tetszek, de persze jólesett, hogy a férfiak elismerően pillantgattak felém. Később kiderült, rossz döntést hoztam, hiszen ahogy olyan sok nőnél, nálam is kiszakadt a silány minőségű anyag és mit mondjak, nem volt éppen kellemes élmény, pláne nem veszélytelen. Mondjuk úgy, hogy ezután nem is nagyon volt választásom, így következett a második beavatkozás, amikor már egy új és biztonságos implantátumot kaptam" - mondta a Ripostnak a színésznő.

"Az a helyzet, hogy már tavaly szerettem volna kicseréltetni, hiszen azok nem a végtelenségig őrzik a szavatosságukat. Ráadásul időközben édesanya lettem és a szoptatás természetesen megviseli a műmelleket is. Annak idején az egyik legkisebb méretet választottam, pontosan azért, mert tisztában voltam vele, hogy idővel a cserénél csak nagyobb beültetésére lesz lehetőségem. Ennek az az oka, hogy a tizenkét év alatt a mostaniak helyezkedtek és természetesen a bőr is megnyúlt kicsit. Szóval tévednek, akik azt gondolják, hogy hiúságból lesznek valamivel nagyobbak a melleim. Egyszerűen nincs más választásom" - árulta el Babett, aki rendszeresen járt vizsgálatokra, és szeretné felhívni mindenki figyelmét ennek fontosságára.

"Talán furcsán hangzik, de egy implantátum nem arról szól, hogy beteszik, hódítunk vele és ennyi... Én évente jártam ultrahang vizsgálatra, ahol természetesen nem csak a betét állapotát vizsgálták, hanem egyúttal rákszűrésnek is beillett a dolog. Nem véletlen, hogy az implantátummal élő és felelősen gondolkodó nők körében ritkább a mellrák előfordulása. Ugyanakkor azt vettem észre, hogy azok a lányok, akik húszéves korukban csináltatják meg a mellüket, nagyon sokáig nem nézetnek rá szakemberrel. Nekik mondom, hogy ez nagyon nagy hiba és felelőtlenség is saját magukkal szemben" - mondta a luxusfeleség.