Katus Attila elesett egy focimeccsen, azonnal műteni kellett

műtét baleset Katus Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az aerobik-edzőt focizás közben érte baleset, eltört a szárkapocscsontja. Katus Attilát azonnal operálni kellett, mert a csont elmozdult, és a bokaízületet is érintette.

A médiaválogatott szakmári focimeccsén vett részt Katus Attila, ám nem gondolta volna, hogy hamarosan a műtőben találja magát. Az aerobik-edzőnek ugyanis egy rossz mozdulat során eltört a szárkapocscsontja. Attila futás közben csúszott meg, és esett el úgy, hogy kifordult a bokája.

Katus Attila balesetet szenvedett egy focimeccsen, sürgősen operálni kellett. Forrás: Ez zsír!/Life TV

„Hallottam a reccsenést, de bizakodtam, hogy nem történt nagy baj. A szárkapocscsontom tört el, ami olyan szerencsétlenül mozdult el, hogy az a bokaízületet is érintette, így sürgősen műteni kellett. A gerincembe kaptam egy injekciót, így végig magamnál voltam a műtét alatt, az orvos pedig egy fémlapot tett be és három csavarral rögzítette a csontot. Nincsenek komoly fájdalmaim, de idő, mire helyrejön. Szeptemberben így elmaradnak az aerobikedzéseim"– mesélte a sztár a Blikknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.