Foltok jelentek meg Vajna Tímea tüdején: egy hónapja küzd a koronavírussal

Vajna Timi koronavírus Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megérkezett Vajna Tímea legújabb koronatesztje, saját maga számolt be róla közösségi oldalán. 

Ahogy arról beszámoltunk, a héten Vajna Timi elárulta, hogy ő maga is elkapta a koronavírust, emellett pedig komoly szövődmények léptek fel nála.

Elviselhetetlen tüdő-, mellkas-, és hátfájdalomra panaszkodott, szinte mindene fájt. Később pedig kiderült, súlyos mellékhatásai is voltak a vírusnak, hiszen a tüdejében kialakultak miatt gyógykezelésre szorul.

- kezdte mesélni a Blikknek.

Forrás: Vajna Tímea

Legutóbb pedig örömhírrel jelentkezett, miszerint megérkezett legújabb tesztjének eredménye.

"1 hónap után többszörösen is negatív vagyok. Nagyon nem hiányzott, hogy ez a hülye vírus elvegye az egész augusztusomat-szeptember első felét, de szerencsésnek mondhatom magamat, hogy kisebb GGO rajzolatokkal a tüdőmben (visszamaradt szövődmény) megúsztam. Aki nem hisz benne, kár mondani bármit is. Vagy elkapja és leküzdi, vagy olyan szerencsés, hogy nem. Mindenkinek más az immunrendszere. Vigyázzunk egymásra"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.