Tele volt drámával a vasárnapi Sztárban sztár: Fésűs Nelly sem lépett színpadra - Videó

Forrás: Instagram / Fésűs Nelly -
Sztárban sztár Fésűs Nelly koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztárban meglepetésekben nem volt hiány. Visszatértek a régi versenyzők, de így sem volt teljes a létszám. Egyelőre ismeretlen okokból Curtis nem jelent meg, de Fésűs Nelly sem tudott fellépni.

Visszatértek a régi szereplők is a Sztárban Sztár színpadára, de mindenki így sem volt ott. Mint kiderült, Curtis egyszerűen eltűnt, ő nem lépett fel a versenyzőkkel, egyelőre sem a csatorna, sem a rapper nem indokolta meg a távolmaradást. Nem ő volt az egyetlen azonban, aki kihagyza az élő show-t, Fésűs Nelly sem tudott résztvenni, de róla legalább tudjuk, hogy miért: a színésznő sajnos elkapta a koronavírust, ezért kellett otthon maradnia.

Fésűs Nelly sem lépett színpadra Forrás: Instagram / Fésűs Nelly

"Fésűs Nellyről kiderült, hogy elkapta a koronavírust, pozitív lett. (...) Én úgy tudom, hogy jól van" - jelentette be Tilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.