Így élte meg Kylie Minogue, amikor közölték vele, hogy mellrákja van

Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland -
mellrák Kylie Minogue rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kylie Minogue-nál 2005-ben diagnosztizáltak mellrákot, amikor közölték vele a hírt, elkezdte teljesen másképp látni a világot. Mára szerencsére meggyógyult, de azóta is igyekszik minden pillanatot megélni.

Kylie Minogue 15 évvel ezelőtt kapta a rossz hírt, miszerint mellrákja van. Az énekesnő tisztán emlékszik arra a napra, hogy milyen érzés, amikor belül zokogna, de körülötte senki sem érzékel ebből semmit, mert ő továbbra is mosolygott.

Kylie Minogue mára teljesen felépült a mellrákból. Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland

"Emlékszem az érzésre, amikor közölték a diagnózist, de a világ körülöttem nem sejtett semmit. A testvérem és a barátom velem volt, ezután teljes kábulatban beültünk egy kávézóba. A pincér megkérdezte, hogy vagyunk, mi pedig automatikusan válaszoltunk neki, hogy jól. Rájöttem, tényleg nem tudhatjuk, hogy a körülöttünk lévők min mennek keresztül" – árulta el az énekesnő a People Magazinnak.

Ezután Kylie-ra kemoterápia és lumpectomia várt, a kezelés pedig sikeresnek bizonyult, így 2006 februárjára már tünetmentes volt, mára pedig már teljesen meggyógyult.
A sztár viszont azóta másként látja a dolgokat, és jobban értékeli az életet.

„Az élet kihívások sorozata, és az a cél, hogy annyi boldog percet éljünk meg, amennyi csak lehetséges"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.