Kiderült: Benkő László néhány napja kórházba került, rossz hírt közöltek az orvosok

Forrás: MTI/Balogh Zoltán -
Kóbor János Benkő László
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy az énekessel néhány napja közölték orvosai, hogy sajnos áttétek jelentek meg a tüdejében. Kóbor János szerint a kórházban mindent megtettek, de hiába.

Úgy tudni, Benkő László néhány napja szívvizesedés miatt került kórházba. Ott egy CT vizsgálat során kiderült: áttétek vannak a tüdejében.

Kóbor János elárulta, neki már korábban rossz érzései voltak, noha a májrákot sikeresen visszaszorították a zenész esetében.

Kóbor János szerint az orvosok mindent megtettek Benkő Lászlóért. Forrás: MTI/Balogh Zoltán

„CT-s vizsgálatot végeztek nála, és sok áttét volt a tüdőn. A Városmajor utcai kórházban végezték a vizsgálatot, és úgy tűnt, hogy majd átviszik oda, ahol májrákkal operálták. Viszont kedd este még mindig ott volt, a Városmajor utcai klinikán. Lehet, hogy úgy gondolták, hogy már nincs értelme átvinni. Nem tudom, orvosokkal nem tudtunk még beszélni. Lehet, hogy ez a végső stádium volt" – mondta Kóbor az Origónak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.