„Elképesztő, mit hagy maga után ez a betegség” - Majka elárulta, hogy van most

Instagram -
betegség Majka koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes 11 napot töltött kórházban, mert állapota súlyosra fordult a koronavírus-fertőzés miatt. Szerencsére Majka már otthon lábadozik, de még közel sincs teljesen jól.

Sokan izgultak az énekesért, amikor elkapta a koronavírust, ugyanis be kellett feküdnie a balassagyarmati kórházba 11 napra. Majka innen közvetítette nap mint nap, hogy hogy van, két hete hazajöhetett, de még nem gyógyult meg teljesen.

„Gyakorlatilag lábadozás van még. Elképesztő mit hagy maga után ez a betegség. Főzünk, sorozatot nézünk, én zenéket rakok össze, próbálok szöveget írni, de az valamiért nem megy az elmúlt időszakban" – árulta el a Blikknek.

Majka már otthon lábadozik, de még nem gyógyult meg. Instagram

Majkát nagyon megviselte az elmúlt időszak, és többször mélypontra került, de barátaira mindig tudott támaszkodni, akik kirángatták őt a letargiából.

A rapper egyelőre nagyon bizonytalannak látja a jövőt, de bízik benne, hogy tavaszra visszakaphatjuk a régi életünket. Több dalon is dolgozik Gáspár Lacival, Lotfi Begivel és Curtis-szel is.

„Eleve már most sem a B-tervben gondolkodunk, hanem már az L-tervben vagyunk! Valamilyen formában meg lesz ez oldva. A Covid egy alattomos, sunyi betegség, de akkora ereje azért nincs, hogy kiirtsa az előadóművészetet. Az ember mindig kitalál valamit!" – mondta Majka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.