93 évesen is fitt a Familia Kft. sztárja: így van most Baranyi László

Forrás: jegy.hu -
színész Família Kft. Baranyi László szülinap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyáron töltötte be 93. életévét  Baranyi László, akit a legtöbb ember a Família Kft.-ből ismer. Laci bácsi a veszélyeztetettek közé tartozik a koronavírust illetően, ezért sajnos már nagyon régen nem találkozott az unokáival.

Az idős színész teljesen fittnek és egészségesnek érzi magát, ezt pedig elmondása szerint a rendszeres sportnak köszönheti.

„Minden idős embernek azt javaslom, hogy ne hagyja el magát! Én még mindig minden napomat tornával kezdem. Az igaz, hogy nagyobb súlyokkal már nem tudok dolgozni, de a vérkeringésem beindításához egy 2–3 kilós is megteszi. Karkörzéseket végzek, illetve ha módjával is, de emelgetek" – mondta a színész a Borsnak.

Forrás: jegy.hu

Sőt, hozzátette, hogy 100 évig szeretne élni az nagyon boldoggá tenné. Ám annak nem örül, hogy az unokái a vírus miatt nem látogathatják:

„A feleségemmel kértük őket, hogy egy ideig ne látogassanak bennünket, ugyanis egy kicsit tartunk a koronavírustól. Ezért is szeretnénk, hogy a járvány mielőbb véget érjen."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.