Badár Sándor kétszer is elkapta a koronavírust: "Beborultam, sírógörcsök kaptak el"

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
Badár Sándor vallomás koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Badár Sándor is túlvan már a koronavíruson, ráadásul kétszer is elkapta.

A koronavírus Badár Sándort is utolérte, a színész kétszer is elkapta a kórt. Erről vallott őszintén az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában.

Badár Sándor Forrás: MTI/Illyés Tibor

„Minden határon túl voltam ezzel a Coviddal, az első hullámban, amikor még nem tudtunk róla semmit, nem voltunk biztosak még, nem haltak meg híres emberek, viszont meg voltunk győződve arról, hogy mindenki ki fog pusztulni. Nem volt ellenszer, nem voltak vakcinaproblémák, hogy melyiket válasszuk, melyiket ne. Az első két nap az elég érdekesen indult, mert reggel még semmi bajom nem volt, aztán negyed óra alatt szaladt fel 37,2-ről 39-re a lázam, ami nem is akart lemenni, aztán jött egy nagyon erős fejfájás, ami két napig tartott, aztán jött egy nagyon erős köhögőgörcs, ami szintén két napig tartott. (...)Általában lerázom magamról a dolgokat, most viszont azt éreztem, hogy itt a pusztulat. Főleg a magány miatt, mert ezt nem lehetett megosztani senkivel. Beborultam, sírógörcsök kaptak el, indokolatlanul egyébként. Ezért döntöttem úgy, hogy ha el kell pusztulni, akkor vidáman."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.