Tápai Szabina harmadik gyermekével várandós. Az energikus, mosolygós anyuka most arról mesél, hogy végül miért döntött úgy, hogy beadatja magának a koronavírus elleni védőoltást.

Tápai Szabina a TV2 Mokka műsorában mesélt arról, hogy nem agyalta túl, hogy beadassa-e a magának a koronavírus elleni védőoltást. Az ő családjuk amúgy is oltáspárti, főleg így, hogy nemsokára érkezik a harmadik baba a családba.

Én nagyon egyszerűen eldöntöttem ezt a kérdést. Felhívtam a nőgyógyászomat, a háziorvosomat és mivel ők egyöntetűen azt mondták, hogy igen, én onnantól fogva elengedtem minden olyan dolgot, ami esetleg negatívan hatna a gondolkodásomra és én maximálisan bízom az orvosaimban, úgyhogy beadattam a védőoltást."

Szabina szerencsére jól van, semmilyen mellékhatást nem tapasztalt. Mivel a harmadik terhessége eléggé megviselte, így most nem annyira aktív, inkább kiadja a feladatokat. Abban bízik, hogy ha Gábor nem is lehet benn a szülésnél, legalább meglátogathatja majd őt és az új jövevényt a kórházban.