Nacsa Olivér koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyértelműen az oltakozás mellett érvel Nacsa Olivér és elítéli azokat, akik rémhírekkel ijesztegetik az embereket. Ő már átesett a fertőzésen, amit nem kíván senkinek.

A humorista oltásügyben nem ismer tréfát. Kategorikusan kijelentette, biztos benne, hogy csak a vakcina vethet véget a járványnak.

"Több okból is oltáspárti vagyok. Egyrészt, mert magam is átestem a koronavíruson, amit senkinek sem kívánok. Másrészt, mert egyszerűen nincs más lehetséges megoldás arra, hogy visszakapjuk a régi életünket. Értse már meg mindenki, az oltás az egyetlen kiút!" - nyilatkozta a Ripostnak Nacsa.

Bár ő maga szerencsésen túljutott a betegségen, több ismert barátját, közeli ismerősét is elvesztette a Covid miatt.

Forrás: RTL Klub

"Sajnos most már szinte mindenkinek a környezetében vannak szörnyű példák, tragédiák, akár ismeretségi körben, akár családban. Én fel szoktam tenni a kérdést, hogy van-e még olyan ember, akinek az esetében kérdés, hogy beoltatja magát. Engem is értek veszteségek. Elég csak Balázs Fecó barátomra gondolni, vagy Böröndi Tamásra – mondta megrendülve a népszerű előadóművész.

Mivel korábban már átesett a koronavíruson, így egy-két hónapot még várnia kell, mire megkaphatja első vakcináját, de amint lehetősége lesz rá, azonnal beadatja, akármelyik készítményt.

"Amint lehet, azonnal beoltatom magam. Esküszöm, nem értem, mire jó ez a rémhírkeltés, hiszen mindegyik vakcina hatásos. Ezek nagy tudású magyar orvosok, szakemberek által bevizsgált, teljesen hatásos oltások, tökéletesen mindegy, melyiket kapjuk. A rémhírkeltés sajnos rengeteget árt"

– jelentette ki Nacsa Olivér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.