Egyértelműen az oltakozás mellett érvel Nacsa Olivér és elítéli azokat, akik rémhírekkel ijesztegetik az embereket. Ő már átesett a fertőzésen, amit nem kíván senkinek.

A humorista oltásügyben nem ismer tréfát. Kategorikusan kijelentette, biztos benne, hogy csak a vakcina vethet véget a járványnak.

"Több okból is oltáspárti vagyok. Egyrészt, mert magam is átestem a koronavíruson, amit senkinek sem kívánok. Másrészt, mert egyszerűen nincs más lehetséges megoldás arra, hogy visszakapjuk a régi életünket. Értse már meg mindenki, az oltás az egyetlen kiút!" - nyilatkozta a Ripostnak Nacsa.

Bár ő maga szerencsésen túljutott a betegségen, több ismert barátját, közeli ismerősét is elvesztette a Covid miatt.

Forrás: RTL Klub

"Sajnos most már szinte mindenkinek a környezetében vannak szörnyű példák, tragédiák, akár ismeretségi körben, akár családban. Én fel szoktam tenni a kérdést, hogy van-e még olyan ember, akinek az esetében kérdés, hogy beoltatja magát. Engem is értek veszteségek. Elég csak Balázs Fecó barátomra gondolni, vagy Böröndi Tamásra – mondta megrendülve a népszerű előadóművész.

Mivel korábban már átesett a koronavíruson, így egy-két hónapot még várnia kell, mire megkaphatja első vakcináját, de amint lehetősége lesz rá, azonnal beadatja, akármelyik készítményt.

"Amint lehet, azonnal beoltatom magam. Esküszöm, nem értem, mire jó ez a rémhírkeltés, hiszen mindegyik vakcina hatásos. Ezek nagy tudású magyar orvosok, szakemberek által bevizsgált, teljesen hatásos oltások, tökéletesen mindegy, melyiket kapjuk. A rémhírkeltés sajnos rengeteget árt" – jelentette ki Nacsa Olivér.