Deniz, a kétszeres Fonogram-díjas rapper, énekes és producer arról mesélt, milyen pokoli fájdalmak árán derült ki, hogy gerincsérve van. 

DENIZ, a Blikk Facebook-oldalán mesélt arról élőben, hogy a rapper nemrég majdnem lebénult. Az egész egy átlagos derékfájásnak indult, aminek eleinte nem tulajdonított túl nagy jelentőséget. Viszont a fájdalom nem múlt el, így DENIZ elkezdett felkeresni orvosokat, akik azonban izomhúzódással és izomgyulladással kezdtek el kezelni, amire gyógyszereket is kapott. Ezektől azonban nem hogy jobb lett volna a helyzet, inkább rosszabbodott. 

Az orvosok lebeszéltek az általam említett vizsgálatokról, amire rá pár napra otthon összesem. Így derült ki, hogy gerincsérvem van. Nem tudtam deréktól lefelé a lábujjamig mozgatni a lábamat, totálisan magatehetetlen lettem. Ennek pedig az lett a vége, hogy nem lehetett már a műtétet elkerülni"

- mesélte a fiatal rapper, aki nagyon szerencsétlennek érzi magát amiatt, hogy 34 évesen egy ilyen betegséggel kell együtt élnie.

A fájdalmak ugyan megszűntek, de ez egy olyan dolog, hogy innentől kezdve az embert az élete végéig elkíséri ez a probléma és sokkal jobban oda kell figyelnie olyan dolgokra, mint például arra, hogy ül le és hogyan áll fel. A fiam két éves múlt és őt már például nem emelgethetem"

- mondta elkeseredve DENIZ, akinek innentől fogva sokkal jobban kell vigyáznia magára.