Döbbenet: Kozso csak tíz év múlva tud majd úgy beszélni, mint régen

Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal) -
agyvérzés beszéd Kozso
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnek agyvérzése után újra kellett tanulnia járni, enni, beszélni. Ma már jól van, de elárulta, míg tíz év szükséges ahhoz, hogy ugyanúgy tudjon beszélni, mint régen.

Gyakorlatilag az egész életét elölről kellett kezdenie Kozsónak, amikor hat évvel ezelőtt agyvérzést kapott. Amikor felébredt a komából az életmentő műtét után, kiderült, hogy teljesen elfelejtett járni és beszélni. Ezért mindent újra kellett tanulnia, ez a folyamat pedig a mai napig tart.

Kozsonak még is gyakorolnia kell a beszédet. Forrás: Facebook/Ámokfutók (hivatalos oldal)

„Tulajdonképpen hatéves vagyok, hiszen akkor ébredtem a kómából és majdnem mindent a nulláról kellett újra tanulnom. Járni, enni, beszélni... És ez a folyamat még ma is tart. Nagyjából tíz évre lesz még szükségem, hogy például a beszédem olyan legyen, mint a műtétek előtt. Ehhez pedig naponta tíz órát töltök azzal, hogy tanulok"

– mesélte az énekes Joshi Bharatnak a Life TV Ébredj velünk című műsorában.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.