Istenes Bence egy focimeccsen szenvedett balesetet, súlyosan megsérül a válla, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Bence most videón üzent azoknak, akik aggódtak érte.

Az egyik kerekedelmi csatorna magazinműsorában nyilatkozot állapotáról Istenes Bence. Mindenkinek megköszönte az aggódást és a jókívánságokat, már otthon lábadozik miután egy komoly sérülés miatt kórházba került.

Istenes BenceForrás: instagram.com/benistenes

"Kettő napot voltam kórházban, azóta itthon lábadozok, itthon pihengetek. Az első kettő-három hét arról fog szólni, hogy minnél többet pihenjek, feküdjek, és ne mozgassam a vállamat, hogy jól forrjanak össze a dolgok. Utána pedig kezdődik egy hat-nyolc hetes gyógytorna. Ha ott minden jól megy, akkor utána el lehet kezdeni szépen edzeni. Ez a nyaram rámegy. De bízom benne, hogy a felkészüléskor ott lehetek majd ismét a csapattal, az Ösküvel, és az őszi bajnokágot tudom már velük kezdeni. Ez a cél" - mondta a műsorvezető, akit ez a sérülés egyáltalán nem rettentett el attól, hogy a későbbiekben is sportoljon.

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!