A Life TV műsorvezetőjének, Holdampf Lindának egy specális infúziós kezelés segít abban, hogy legyőzze farkaséhségét.

Holdampf Lindánál négy évvel ezelőtt állapítottak meg inzulinrezisztenciát, amelynek több előjelét is tapasztalta korábban.

"Valószínűleg már korábban kialakult, de négy évvel ezelőtt mentem el egy vizsgálatra, mert nem tudtam, hogy miért vagyok folyton farkaséhes. Egymás után ettem a szendvicseket és csak az állított le, hogy több mint kellemetlen volt, amiért nem tudtam jóllakni. Éreztem, hogy ez így nem lesz jó, ráadásul az éhség idegességgel is párosult" - árulta el a Borsnak a műsorvezető.

A diagnózis után felkeresett egy szakembert, aki kúraszerűen egy anyagcsere serkentő-koktél kezelést ajánlott neki.

Holdampf Linda inzulinrezisztenciával küzdForrás: Instagram/lindaholdampf

"A kezelésnek több típusa is van, a téli időszakban például az immunrendszerem erősítésére alkalmaztam. Persze tudtam, hogy ez nem véd meg a vírustól, de úgy gondoltam, ha netán elkapom, akkor nem viseli meg annyira a szervezetemet" - tette hozzá Linda.

A kezelésnek egyébként több pozitív hatása is van: szebb lesz tőle a bőre, csökken az éhségérzete, kevésbé érzi magát fáradékonynak.

A vitaminkoktélokat szereti, azonban a tűkkel hadilábon áll Linda, ami komoly kihívás elé állítja a kezelések előtt.

"Minden alkalommal óriási műsort csinálok, de nagyon kedvesek a nővérek, mert igyekszik elterelni a figyelmemet" - zárta le.

Ez is érdekelhet: Holdampf Linda: "Féltem, hogy nem tudok majd csókolózni"

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!