Ez a legújabb tünet, ami jelentkezhet a koronavírus után

123rf.com -
probléma járvány egészség koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Luke McLeod, életmód szakértő és meditációs coach egyre több embernél tapasztalta meg a karantén fáradtságot, ami az elmúlt egy év felborult mindennapjainak a következménye.

Az elmúlt egy évben teljesen felborult az eddig jól megszokott napi ritmusunk, aminek következtében sokkal kevesebbet mozogtunk, mint korábban és főként a lakásban, a telefont nyomkodva vagy a televíziót bámulva töltöttük a mindennapjainkat.

Ennek hatására egyre több embernél alakult ki a karantén fáradtság.

"Az ember a szokások rabja, így nem csoda, ha frusztráltak, dühösek és érzelmesek leszünk, ha megváltozik a megszokott rutinunk"

- fogalmazza meg a szakember.

A kép illusztráció 123rf.com

A karantén fáradtság jelei lehetnek: szorongás, felborult alvási ritmus, csökkent motiváció, aggodalom, állandó fáradtság érzése.

Annak érdekében, hogy leküzdjük a fent említett kellemetlen tüneteket, a legjobb módszer, ha kialakítunk magunknak egy napi rutint, amivel újra visszaszerezhetjük a motivációnkat.

Luke McLeod, életmód szakértő és meditációs coach szerint

nemcsak a megfelelő táplálkozás és testmozgás segít, hanem, ha türelmesek és kedvesek vagyunk magunkkal

- írja a Daily Mail.

Kapcsolódó hírek: Ilyen komoly szövődményekre utalhat, ha sokáig fáradt vagy a koronavírus-fertőzés után

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.