Vérző fejjel talált rá férje Gór Nagy Máriára: sokkoló történet

Forrás: TV2/Mokka -
zsebtolvaj sérülés agyrázkódás Gór Nagy Mária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gór Nagy Mária hazafelé tartott villamossal, amikor egy lökést érzett hátulról, onnantól kezdve nem emlékszik semmire. A 74 éves színésznőre férje, Gulyás Buda operatőr talált rá a lakásukban, ahol minden csupa vér volt.

A színésznőnek nyílt fejsérülése volt, agyrázkódást kapott, és a csuklója is eltörött. Mint utóbb kiderült, kizsebelték. Elvették az iratait, bankkártyáját - írja a Story.

A színésznő ügyében nyomoz a rendőrség, de egyelőre nem találtak semmit a térfigyelő kamerák felvételein. Gór Nagy Mária - aki tavaly a koronavíruson is átesett - már jobban van, de azt mondta, nagy megrázkódtatás érte, amit nehezen hever ki.

Forrás: TV2/Mokka

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.