A 3 éves kisfiú bement a fogorvoshoz, de soha többé nem tért haza

halál fogorvos érzéstelenítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Kansasban élő anya kisfiát gyászolja, miután tragikus dolog történt vele a fogorvosnál.

Abiel Valenzuela Zapatát július 6-án vitték szülei a gyermekorvoshoz, hogy egy egyszerű rutinkezelést elvégezzenek a fogain. A hároméves gyermek érzéstelenítést kapott, de nem sokkal később meghalt. - írja a Peoplemagazin.

"Arra nem számítottunk, hogy gyermek nélkül jövünk ki onnan" - mondta az anya, hozzátéve, hogy fia teljesen egészséges volt a beavatkozás előtt.

Abiel körülbelül 30 percig jól érezte magát, de 20 perccel később a fiú arca megdagadt, pulzusa lelassult. A fogrovosok próbáltak segíteni a fiún, aki végül súlyos állapotban került kórházba, ott azonban nem sokkal később meghalt. Az ok feltehetően allergiás sokk volt.

A Wichita Rendőrkapitányság jelenleg nem folytat bűnügyi nyomozást az ügyben.

Ez is érdekelhet: Csúnyán eltorzította betegei arcát rendelőjében egy fogorvos - Videó (18+)

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.