Mellrákot diagnosztizáltak a magyar válogatott kézilabdázónál: "Túl vagyok két műtéten"

diagnózis mellrák Tóth Tímea kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mellrákkal kezelik a korábbi magyar válogatott kézilabdázót, Tóth Tímeát. A sportoló a közösségi oldalán osztotta meg a hírt.

"Rosszindulatú melldaganatot diagnosztizáltak nálam áprilisban, túl vagyok 2 műtéten és az elkövetkező időszakban kemoterápiás kezelést kapok 8-at. Holnap lesz a 2. kezelés. Amit tudnotok kell, jól vagyok és ezen a jövőben sem fogok változtatni. A kezelés utáni 48 óra rosszabb, de utána jól vagyok... Elkezdtem sportolni és egyre jobban tér vissza az erőm, ami szintén segít átvészelni a nehezebb napokat majd a jövőben is. Sajnos azt tapasztalom, hogy ez a betegség a nőknél nagyon sokaknál jelen van, viszont nagyon szuper szakemberek vannak az orvosok között akik segítenek leküzdeni a betegséget. Amit mondanak, azt viszont végig kell csinálni!" - írta a posztban Tóth Tímea, aki az első pillanattól kezdve onkopszichológussal dolgozik, nem akarta egyedül feldolgozni a történteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.