Ashleytől mindenki retteg: ezernyi tumor borítja a testét

bőr ritka betegség tumor rák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 37 éves alabamai nő, Ashley a neurofibromatózis nevű ritka genetikai betegséggel küzd, amelynek következtében egész testét tumorok lepték el.

Ashleynél még iskolás korában diagnosztizálták a betegséget, azóta pedig már több műtéten is átesett, de a tumorok mindig visszanőttek a testére.

"Az emberek sokszor megijednek tőlem, szörnynek, torzszülöttnek neveznek. Mások attól rettegnek, hogy a kinövések fertőzőek. Én pedig igyekszem takarni az arcom és a testem, ahogy csak tudom"

– mondja Ashley a YouTube-ra feltöltött Truly kisfilmjében.

A nőnek négy gyereke van, akik látszólag teljesen egészségesek, de a betegség 50-50 százalékban ők is örökölhetik.

Ritka betegségben szenved ez a kislány Borzalmas! Rendkívül ritka betegségben szenved a féléves kislány - lassan kővé válik

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.