Ahogy megírtuk, elköltözött törökbálinti otthonukból L. L. Junior felesége, Kinga és kislányukat is magával vitte. Egy ismerősük szerint elképzelhető, hogy a szakítás nem végleges. Egy közös barát most arról nyilatkozott, mi lehetett a gond kettejük között. Állítólag nem egy harmadik fél bukkant fel a kapcsolatukban. 

Megkezdődtek a találgatások, hogy mi történhetett Junior és felesége között, a Bors úgy tudja, szülés utáni depresszió okozhatta a feszültséget a házaspár között. A párhoz közel álló barát megerősítette a lap információját, elmondta, a kislányuk érkezése óta nem voltak zökkenőmentesek a hétköznapok.

Forrás: L. L. Junior/Facebook

"Kingát megviselte a szülés, volt szülési depressziója (...) ezt pedig csak tetézték a hétköznapi terhek és persze mindkettőjük kemény személyisége" - nyilatkozta a barát. A lap megkereste L.L. Juniort is, de nem kívánt nyilatkozni a témában, mint ahogyan Kinga édesapja Körtvélyessy Zsolt színművész is csak annyit mondott, nem kíván beleavatkozni lánya és veje ügyébe. 

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!