Kitálalt egy barát: ezért költözött el felesége L. L. Juniortól

L. L. Junior Körtvélyessy Kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, elköltözött törökbálinti otthonukból L. L. Junior felesége, Kinga és kislányukat is magával vitte. Egy ismerősük szerint elképzelhető, hogy a szakítás nem végleges. Egy közös barát most arról nyilatkozott, mi lehetett a gond kettejük között. Állítólag nem egy harmadik fél bukkant fel a kapcsolatukban. 

Megkezdődtek a találgatások, hogy mi történhetett Junior és felesége között, a Bors úgy tudja, szülés utáni depresszió okozhatta a feszültséget a házaspár között. A párhoz közel álló barát megerősítette a lap információját, elmondta, a kislányuk érkezése óta nem voltak zökkenőmentesek a hétköznapok.

Forrás: L. L. Junior/Facebook

"Kingát megviselte a szülés, volt szülési depressziója (...) ezt pedig csak tetézték a hétköznapi terhek és persze mindkettőjük kemény személyisége" - nyilatkozta a barát. A lap megkereste L.L. Juniort is, de nem kívánt nyilatkozni a témában, mint ahogyan Kinga édesapja Körtvélyessy Zsolt színművész is csak annyit mondott, nem kíván beleavatkozni lánya és veje ügyébe.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.