Bodrogi Gyula próba közben szenvedett balesetet: lezuhant egy dobogóról. A kollégái megrémültek, de neki esze ágában sem volt orvoshoz menni. Azóta már túl van egy forgatási napon és egy színházi próbán is.

Nagy riadalmat okozott Bodrogi Gyula néhány napja: elvesztette az egyensúlyát és lezuhant egy dobogóról a Nemzeti Színház egyik darabjának próbáján. Mindenki megrémült a 86 éves színművészt kivéve, aki még azt is visszautasította, hogy orvost hívjanak hozzá. Úgy döntött, hazamegy, és kipiheni a fáradalmakat. Habár voltak fájdalmai, Bodrogi Gyulát semmi nem tartja vissza.

Akármi történik velem, bárhogy sérülök meg, engem az öl meg, ha megállok, nem az, ha megyek. Nem volt kérdés, hogy szombaton elmentem a naptáramba beírt forgatásra, és képzeljék, már színházi próbán is voltam azóta. Nehezebben járok, vannak izomláz szerű fájdalmaim, de megleszek" - mondta a Borsnak a színművész, aki bár nem szívesen beszél róla, azért küzd fájdalmakkal a lap információi szerínt: csak a bal oldalán tud feküdni, emellett az ágyában akkora fájdalmak gyötrik, hogy csak a kanapén tud aludni éjszakánként.

Bodrogi Gyula balesete óta már volt egy próbán és egy forgatásonForrás: Origo

Az is biztos, hogy a dobogó, amiről leesett, a helyén marad. "Miért vettük volna ki? A dobogó marad. Nem ő esett le rólam, hanem én róla. A három év tánctanulásnak és a négy év színművészeti főiskolának köszönhetem, hogy egyben maradtam. Megtanultam esni, gyorsan reagálni. Ezzel együtt, tulajdonképpen isteni csoda, hogy megúsztam" - mondta.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!