"Isteni csoda, hogy megúsztam" - Bodrogi Gyula próba közben zuhant le egy dobogóról

Forrás: Origo -
sérülés baleset próba Bodrogi Gyula
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bodrogi Gyula próba közben szenvedett balesetet: lezuhant egy dobogóról. A kollégái megrémültek, de neki esze ágában sem volt orvoshoz menni. Azóta már túl van egy forgatási napon és egy színházi próbán is.

Nagy riadalmat okozott Bodrogi Gyula néhány napja: elvesztette az egyensúlyát és lezuhant egy dobogóról a Nemzeti Színház egyik darabjának próbáján. Mindenki megrémült a 86 éves színművészt kivéve, aki még azt is visszautasította, hogy orvost hívjanak hozzá. Úgy döntött, hazamegy, és kipiheni a fáradalmakat. Habár voltak fájdalmai, Bodrogi Gyulát semmi nem tartja vissza.

Akármi történik velem, bárhogy sérülök meg, engem az öl meg, ha megállok, nem az, ha megyek.

Borsnak

Bodrogi Gyula balesete óta már volt egy próbán és egy forgatáson Forrás: Origo

Az is biztos, hogy a dobogó, amiről leesett, a helyén marad. "

A három év tánctanulásnak és a négy év színművészeti főiskolának köszönhetem, hogy egyben maradtam. Megtanultam esni, gyorsan reagálni. Ezzel együtt, tulajdonképpen isteni csoda, hogy megúsztam"

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.