Schobert Norbi a kórházból élőzött: "Nem vagyok még abban a formában, hogy boldogan bejelentkezzek"

videó sztrók Schobert Norbert kórház élő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Norbi csütörtökön került kórházba, amikor szentendrei otthona előtt összeesett. A legfrissebb hírek szerint sztrókot kapott. A fitneszguru már jól van, hamarosan elhagyhatja a kórházat, ám előtte még élőzött egyet Rácz Gézával, aki buszra szállt, hogy meglátogassa őt.

Schobert Norbinak fontos látogatója volt: pártfogoltja, Rácz Géza ment be hozzá a kórházba. A fitneszguru a jeles alkalomból gyorsan élőzött is egyet, hogy mindenki lássa, jól van.

"Ez annyira szép sztori, komolyan mondom! Nem vagyok még abban a formában, hogy boldogan bejelentkezzek, de ez elképesztő. (...) Tavaly nyár elején a legmesszebbi pont, ahova Géza el tudott menni, az a ház eleje volt. Most az a durva, hogy én látogattam sok-sok hónapon keresztül, és most magától bejött hozzám. Ez annyira jóleső érzés nekem, és csak ezt számít. Meg kell tanulni egy új dolgot, meg kell tanulni elengedni a hülyeséget, elengedni a stresszt. És ha az ember elengedi a stresszt és nem kel fel reggel 5 órakor idegből futni, mert van egy csomó dolgom, amit meg kell, hogy oldjak, akkor nincsen semmi baj. (...) Hamarosan otthon leszek, és egy egészen új Norbit fogtok visszakapni, aki csak a jó dolgokkal foglalkozik és nem a stresszel" - mondta a videóban Norbi.






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.