Néhány napja Schobert Norbi követőit sokkolta a hír, a fitneszguru futás után rosszul lett, azonnal kórházba vitték. A történtekről Rubint Réka írt elsőként a közösségi oldalon, később az is kiderült, sztrókot kapott és kétszer is műteni kellett. Norbi, - aki így vélekedik a történtekről - már nagyon készül haza, de orvosai még nyugalomra intik. 

Bár egyre jobban van Schobert Norbi, sőt, szerdán már úgy készült, feleségével, Rubint Rékával haza is mehet a kórházból, orvosai mégsem engedték haza. Azt állítják, néhány utóvizsgálatra még szükség van, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy minden rendben van. 

Forrás: Facebook/Schobert Norbert

Réka a Blikknek arról beszélt, hogy már nagyon hiányzik férje, de mindennél fontosabb az, hogy teljesen felépüljön, így türelmesen várja, amíg az orvosok is úgy látják, hazamehet. 

"A doktornő azt mondta, kímélnie kell magát és sokat pihennie. Folyamatos kontrollvizsgálatok követik egymást, amelyeknek az eredményei szerencsére nagyon biztatóak" – mondta el a lapnak Rubint Réka, aki most szinte ugyanazon a helyen talált rá férjére, ahol az édesanyja meghalt

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!