Borzalmas emlékek törtek fel Rubint Rékából: Norbi ott esett össze, ahol az édesanyja meghalt

Forrás: Instagram/Rubint Réka -
halál Rubint Réka sztrók anya Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Schobert Noribt mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, miután a reggeli futásból hazatérve összeesett a házuk előtt - éppen ott, ahol Rubint Réka édesanyja elhunyt.

Schobert Norbi jelenleg még kórházban van, több kivizsgálás is vár még rá, mielőtt hazaengednék. A fitneszguru múlt héten kapott sztrókot, a reggeli futásból hazatérve esett össze a házuk előtt, éppen ott, ahol Rubint Réka édesanyja is. Norbit mentőhelikopter szállította kórházba, és átesett egy beavatkozáson, majd pár nappal később egy másikon. Szerencsére nincs maradandó károsodása.

RUbint Réka összeomlott, amikor Norbi haza akart jönni a kórházból Forrás: Instagram/Rubint Réka

Folyamatosan kérdéseket tettem fel Norbinak, hogy felismer-e, tudja-e, ki vagyok, ő ki. Csak bólintani tudott,

Blikknek

két nap múlva szeretett volna hazamenni a kórházból, értetlenül állt a történtek előtt. Ekkor szakadt ki belőlem a zokogás.

"A gyerekeim csodálatosak, Lara, Zalán és Norbika hatalmas segítség volt a hétvégén. A lányommal felváltva jártunk be a hétvégén Norbihoz, miközben én még Sárváron Alakreform tábort is tartottam. A két fiú pedig a táborozókkal együtt nyújtott óriási lelki támogatást, amikor épp nem a kórházban voltam" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.