Schobert Noribt mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani, miután a reggeli futásból hazatérve összeesett a házuk előtt - éppen ott, ahol Rubint Réka édesanyja elhunyt.

Schobert Norbi jelenleg még kórházban van, több kivizsgálás is vár még rá, mielőtt hazaengednék. A fitneszguru múlt héten kapott sztrókot, a reggeli futásból hazatérve esett össze a házuk előtt, éppen ott, ahol Rubint Réka édesanyja is. Norbit mentőhelikopter szállította kórházba, és átesett egy beavatkozáson, majd pár nappal később egy másikon. Szerencsére nincs maradandó károsodása.

RUbint Réka összeomlott, amikor Norbi haza akart jönni a kórházbólForrás: Instagram/Rubint Réka

"Erősnek kellett maradnom, nem pánikolhattam miatta és a gyerekeink miatt sem. A mentőszolgálat munkatársai telefonon vonalban voltak és utasításaikkal segítették Norbi állapotának stabilizálását, kérték, hogy minden áron tartsam őt ébren. Folyamatosan kérdéseket tettem fel Norbinak, hogy felismer-e, tudja-e, ki vagyok, ő ki. Csak bólintani tudott, de nekem ez rengeteg erőt adott ahhoz, hogy tudjam, még a tudatánál, illetve velem van" - mondta a Blikknek Réka.

"A sikeres műtéti beavatkozásnak köszönhetően Norbi állapota a kórházban óráról órára javult, beszéde és mozgása teljesen helyreállt, így két nap múlva szeretett volna hazamenni a kórházból, értetlenül állt a történtek előtt. Ekkor szakadt ki belőlem a zokogás. Kérdezgettem tőle, vajon mit gondol, milyen érzés volt nekem az, hogy nagyjából ugyanazon a helyen találtam rá, ahol édesanyám összeesett és akinek a halálát még mindig nem dolgoztam fel. Vajon mit érezne ő, ha az én helyemben lenne, én feküdnék ott a kórházi ágyon és akarnék hazamenni az orvosi tanács ellenére? Megértette, majd megígérte, hogy innentől minden utasítást betart" - árulta el.

"A gyerekeim csodálatosak, Lara, Zalán és Norbika hatalmas segítség volt a hétvégén. A lányommal felváltva jártunk be a hétvégén Norbihoz, miközben én még Sárváron Alakreform tábort is tartottam. A két fiú pedig a táborozókkal együtt nyújtott óriási lelki támogatást, amikor épp nem a kórházban voltam" - mondta.