Tommyboy, azaz civil nevén Könyves Tamás tavaly döbbenetes diagnózist kapott orvosától, kiderült, hogy bőrrákban szenved.

Könyves Tamás alias Tommyboy 17 évvel ezelőtt észlelt először bőrelváltozást a testén. Akkor tricepszéről eltávolították az elváltozást, a betegség azonban tavaly visszatért. A bőrgyógyász rossz híreket közölt az egykori Való Világ sztárral, kiderült, hogy bőrrákja van.

Jelenleg a jobb mellkasom alsó részén két elváltozás van, amit egy az egyben szikés beavatkozással ki kell műteni. ... Tőlem hiúbb ember nem igen létezett, de már nem érdekel, hogy mekkora vágás van rajtam. Esztétikailag ez nem fontos. Ez egy rosszindulatú bőrelváltozás, de a szerencsésebb típusú, és ritkán képez áttétet"

- mesélte Tommyboy a Borsnak, aki tisztában van valami, hogy bármikor megjelenhetnek az elváltozások a testén. Orvosának olyan betege is van, akinek már több, mint 40 helyről távolították el a rákos elváltozásokat. 

Nekem hat kimetszésem volt eddig, van olyan, ami egész nagy heget hagyott, de ez függ az elváltozás méretétől, mélységétől. Lelkileg is másképp hat mindenkire, először engem is megrémisztett a gondolat, hogy vágások lesznek az arcomon. Aztán beláttam, ez semmit nem jelent, az a lényeg, hogy a betegség szűnjön meg

- tette hozzá Tommyboy, aki igyekszik a stresszt kizárni az életéből, csak a jó dolgokra és családjára koncentrálni.

TÜNETKERESŐ
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!