Súlyos betegségéről vallott a Való Világ egykori sztárja: "Hat kimetszésem volt eddig"

műtét Tommyboy bőrrák Könyves Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tommyboy, azaz civil nevén Könyves Tamás tavaly döbbenetes diagnózist kapott orvosától, kiderült, hogy bőrrákban szenved.

Könyves Tamás alias Tommyboy 17 évvel ezelőtt észlelt először bőrelváltozást a testén. Akkor tricepszéről eltávolították az elváltozást, a betegség azonban tavaly visszatért. A bőrgyógyász rossz híreket közölt az egykori Való Világ sztárral, kiderült, hogy bőrrákja van.

- mesélte Tommyboy a Borsnak, aki tisztában van valami, hogy bármikor megjelenhetnek az elváltozások a testén. Orvosának olyan betege is van, akinek már több, mint 40 helyről távolították el a rákos elváltozásokat.

- tette hozzá Tommyboy, aki igyekszik a stresszt kizárni az életéből, csak a jó dolgokra és családjára koncentrálni.

TÜNETKERESŐ

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.