Lesújtó hír érkezett augusztus utolsó péntekjén Rubint Rékától: a férje sztrókot kapott, összeesett a házuk előtt, és kórházba került. Szerencsére a fitneszguru azóta jól van. A holnap megjelenő HOT! magazin utolérte Norbit, aki már néhány napja otthon lábadozik.

"Ennek az egésznek a feleségem volt a legnagyobb elszenvedője, hiszen én nem érzékeltem semmit. Réka mindvégig nagyon pozitív volt" – árulta el az üzletember a lapban.
 

Schobert Norbert és Rubint Réka a HOT! magazinnak mesélt a történtekrőlRubint Réka

A fitneszguru felesége példátlan lélekjelenléttel és fegyelemmel gondoskodott a férjéről, képviselte a sajtóban. Réka részletesen mesélt a csütörtök reggelről a HOT! magazinnak:
"Próbáltam minél higgadtabban kezelni a helyzetet. Sajnos Norbi korábbi szívműtétje miatt már van rutinom ebben. Szüksége volt az energiáimra, a támogatásomra. Még be sem értem a kórházba, amikor a sajtó egyik munkatársa már hívott, hogy hallották, mi történt. Larát hívtam először, nem akartam, hogy az internetről tudja meg, hogy az apukája kórházban van" – mesélte a lapnak.

Hogy mi volt Lara első kérdése, és mit gondol Norbi arról, mi vezethetett a bajhoz, az a legfrissebb HOT!-ból kiderül! Keressétek a lapot digitális formában is, a digitalstand.hu/hot oldalon!