Varga Viktor a Totem háttérműsorában, a Tűz körülben árulta el, hogy a játék utolsó napjain 40 fokos lázzal küzdött, ugyanis Lyme kóros lett; később kórházban kezelék.

A Totem nyertesének minden erejét össze kellett szednie és úgy tűnik, sikerült is, ugyanis nemcsak megnyerte Ekanem Bálinttal a versenyt, de a nézők sem látták rajta, hogy egészségi gondokkal küzd. "Már csak ezekre a részekre tudtam magamat összeszedni, Lyme kóros lettem, 40 fokos lázam volt, de aztán kórházban voltam, és ott egy hónap alatt kigyógyítottak belőle" - mondta. 

Forrás: TV2

Nem várt fordulattak ért véget a Totem. Ekanem Bálint és Oczella Eszter az önfeláldozásuknak köszönhetően lettek a döntősök. Bálint Varga Viktort választotta társául, Eszter pedig a testvérét. A Farkasok teljesítették gyorsabban a küldetést, így ők nyerték meg a versenyt, és zsebelhették be a 10 milliós nyereményt. Elmondták, mire költik

Tünetkereső
Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!