Egy rutin szemvizsgálaton derült ki, hogy halálos beteg a 11 éves kislány: az édesanya sokkot kapott

Forrás: Shutterstock -
agydaganat szemvizsgálat Anglia kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 11 éves Grace Kelly iskolakezdés előtt egy rutin szemvizsgálatra ment az édesanyjával, ahol szörnyű diagnózist közöltek velük az orvosok.

A 11 éves Grace édesanyja teljesen ledöbbent, amikor egy rutin szemvizsgálaton azt mondták neki az orvosok, hogy a kislánya halálos beteg. Nem sokkal később pedig beigazolódott a diagnózis, egy MRI vizsgálat megerősítette, hogy a gyermeknek négyes stádiumú agydaganata van.

"Tudtam, hogy találtak valamit, mert folyamatosan a képernyőn keresztül nézték őt, és beszéltek valakivel telefonon. Behívtak minket egy mellékszobába, és azt mondták, hogy agydaganata van. Grace darabokra tört, és én csak próbáltam enyhíteni a félelmeit"

– árulta el a Daily Starnak az édesanya, Vanessa.

A kislányt szeptember 3-án megműtötték a nottinghami Queen's Medical Centre-ben, azonban az elhelyezkedése miatt csak a tumor 90%-át tudták kivenni. Grace-nek további további kemoterápián és sugárterápián kell átesnie.

A barátok egy adománygyűjtést szerveztek a család számára, hogy pénzt gyűjtsenek a 11 éves kislány jövőbeli kezeléseire.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.