A 11 éves Grace Kelly iskolakezdés előtt egy rutin szemvizsgálatra ment az édesanyjával, ahol szörnyű diagnózist közöltek velük az orvosok.

A 11 éves Grace édesanyja teljesen ledöbbent, amikor egy rutin szemvizsgálaton azt mondták neki az orvosok, hogy a kislánya halálos beteg. Nem sokkal később pedig beigazolódott a diagnózis, egy MRI vizsgálat megerősítette, hogy a gyermeknek négyes stádiumú agydaganata van.

"Tudtam, hogy találtak valamit, mert folyamatosan a képernyőn keresztül nézték őt, és beszéltek valakivel telefonon. Behívtak minket egy mellékszobába, és azt mondták, hogy agydaganata van. Grace darabokra tört, és én csak próbáltam enyhíteni a félelmeit" – árulta el a Daily Starnak az édesanya, Vanessa.

A kislányt szeptember 3-án megműtötték a nottinghami Queen's Medical Centre-ben, azonban az elhelyezkedése miatt csak a tumor 90%-át tudták kivenni. Grace-nek további további kemoterápián és sugárterápián kell átesnie. 

A barátok egy adománygyűjtést szerveztek a család számára, hogy pénzt gyűjtsenek a 11 éves kislány jövőbeli kezeléseire.