Karsai Zita még mindig aggódik kislánya egészségéért

koraszülés Karsai Zita egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kislánya, Lili 11 nappal korábban született, és súlyvesztése miatt be is sárgult. Azóta már szerencsére egészséges, de édesanyja azóta is ugyanúgy figyel rá, hogy minden rendben legyen.

Karsai Zita idén májusban adott életet első gyermekének. Anyasága első időszaka aggodalommal telt, hiszen kislánya tizenegy nappal jött korábban a vártnál, és születése után be is sárgult.

„Borzasztóan aggódós lettem, paramami, nem rossz értelemben, csak hogy nehogy baja legyen. Mindig felteszem a kérdést, hogy ezt most jól csináltam? Egész nap bűntudatom van, hogy jól csinálok-e valamit, és ez nehéz" mondta el a Tények Plusznak Zita, akinek a kislánya azóta már teljesen egészséges.

Zita már visszaállt a munkába: a tánc az élete, ez segít neki abban, hogy otthon is kiegyensúlyozottabb legyen. Visszatért a tanításhoz is, most az egyik velencei élményközpontban tart órákat.

„Kitáncolom a jókedvet, rosszkedvet, érzéseimet. Ez gyógyítja az ember lelkét, így vagyok egyensúlyban. Csak anyuka vagy csak tánc már nem működik nálam, a kettő együtt kell, hogy legyen" - fogalmazott.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.