Ledöbbentek az orvosok, amikor meglátták az újszülött gyermeket: erre senki nem számított

Forrás: Shutterstock -
Születés baba kisbaba sokkoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriásbébit hozott a világra egy nő, Angliában, az újszülött 5,5 kilósan született. Az orvosok és az anyuka is alig akart hinni a szemének.

Fiona Hamilton-Currie császármetszéssel hozta világra első gyermekét, aki hatalmas súllyal, 5,5 kilósan született. A 40 éves anyuka és az orvosok is sokkot kaptak, amikor meglátták az órisbébit.

Buddy már újszülöttként 6 hónapos babákra való ruhát viselt, most pedig 9 hónaposan egy 20 hónapos babának megfelelő méreteket hord. A szülésznő azt mondta, hogy az elmúlt 30 éves pályafutása alatt nem tapasztalt még hasonlót.

"Már akkor tudtam, hogy nagy lesz, amikor terhes voltam vele. Senki sem hitt nekem. Hatalmas pocakom volt, a terhességem vége felé pedig már alig tudtam mozogni"

- árulta el a Mirrornak Hamilton Currie.

Az édesanya elárulta, hogy a kórházban többen is meglátogatták őt kisfiával, hogy megnézzék a nem mindennapi méretekkel rendelkező újszülöttet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.