az életéért könyörög oltásellenesség intenzív osztály oltás újraélesztés koronavírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus végén került kórházba egy 35 éves oltásellenes nő, akit már nyolcszor kellett újraéleszteni. Két hónapon át volt lélegeztetőgépre kapcsolva, most pedig átkozza a percet, amikor visszautasította az oltást.

Gemma Roberts koronavírus-fertőzéssel került kórházba nyáron. Az állapota rohamosan romlott, ezért az orvosoknak nem volt más választása, mint hogy lélegeztetőgépre kapcsolják a 35 éves brit nőt. Gemma két hónapig volt ágyhoz kötve, nyolcszor kellett újraéleszteni és két fertőzés is megtámadta a szervezetét.

"Akkor már átkoztam magam, hogy féltem az oltástól. De bedőltem annak, hogy emberek haltak bele a védőoltásba. És emiatt én is majdnem meghaltam. Bűntudatom van amiatt, amin a családomnak végig kellett mennie miattam" – szemlézte a Bors a nő vallomását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.