Feladta a játékot a Farm VIP versenyzője: súlyos okból döntött így

sérülés Schmuck Andor Farm VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta fájdalmakkal küzdött Schmuck Andor a Farm VIP forgatásán. A politikus feladta a játékot és hazatért. 

A cukorbeteg Schmuck Andornak már az első nap feltörte a lábát a gumicsizma, a sebek pedig csak nem akartak gyógyulni.

"Az érkezés estélyén a stáb orvosa kitisztította a sebet és bekötözte. Majd arra utasított, hogy pihentessem és semmi estre se terheljem a lábamat. Mivel kaptam egy speciális gyógypapucsot, úgy döntöttem, hogy megszegem az utasítást és másnap részt vettem a termelési feladatban, ahogy tudtam. Közben a seb egyre jobban fájt, ami az én állapotomban nem éppen jó jel. Este egy specialista is megvizsgálta, aki adott injekciót és gyógyszereket. Ezek hatására este kilenckor úgy dőltem el, mint egy liszteszsák és aludtam is reggelig" - mondta el a Borsnak Andor, akinek a specialista 14 nap ágynyugalmat írt elő, ezért úgy döntött, hazatér.

Forrás: TV2

"Bár az orvos első körben 14 nap nyugalmat írt elő, végül csak 23 nap után kezdődött el a gyógyulási folyamat. Azóta árgus szemekkel figyelem a lábamat. Minden este tüzetesen átvizsgálom, hogy van-e rajta bármilyen sérülés. Gumicsizmát pedig biztosan soha többé nem húzok" - mesélte a politikus.

Tünetkereső

Nézd meg, milyen betegségre utalhatnak a tüneteid! Az alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy milyen egészségügyi problémára utalhatnak a panaszaid. A tünetkereső eléréséhez kattints IDE!

Hangolódj a karácsonyra a Life.hu-val!

Szuper ünnepi receptekkel, mutatós, de egyszerűen elkészíthető dekorációkkal és ajándékötletekkel vár a Life.hu karácsonyi rovata. Készülődj velünk az év legszebb időszakára!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.