Hétfőn este indul a Farm VIP második évada a TV2-n. A műsor pedig már az indulása előtt beszédtémát szolgáltatott, ugyanis a forgatás elején ketten is orvosi ellátásra szorultak a celebek közül. Singh Viki stroke-ot kapott, Schmuck Andor pedig felsértette a bőrét.

Az egykori politikus komoly betegséggel küzd, cukorbetegséget diagnosztizáltak nála. Az életmódváltásnak köszönhetően közel 40 kilót leadott magáról, ám ettől nem múltak el a diabéteszt kísérő kellemetlen jelenségek. Ilyen például az, hogy a végtagjaiban egyre kevésbé érzi a fájdalmat.

"A cukorbetegség egyik aljas velejárója, hogy nem is veszem észre azt sem, ha mondjuk mezítláb belelépek valami élesbe, vagy belerúgok a küszöbbe és felsértem a bőröm. Ha nem vagyok elég precíz, a sebet már csak akkor veszem észre, amikor már nagyon mélyen van, akkor viszont pokoli fájdalommal jár" - mesélte a Borsnak Andor, akivel a Farm VIP forgatásának első napján megtörtént a baj.

A zokni elcsúszott mindkét lábamon, ami természetesen sebeket okozott. Kimondom ahogy van, a csizma és a lábam is tocsogott a vérben. Azonnal tudtam, hogy hatalmasat hibáztam.

Schmuck Andor a Farm VIP-banForrás: TV2

A politikus számára nem elegendő, ha ellátják a sebet, speciális cipőt kell viselnie, ami megnehezített számára a forgatást. A doktor ráadásul pihenésre intette, ezért nem tudott részt venni a csapatjátékokon.

"Nagyon elszomorodtam, hiszen tudtam, hogy csak magamat hibáztathatom a történtekért és éreztem a felelősségemet is. Tudtam, hogy a többiek egy-két napig kevésbé számíthatnak rám és nyomasztott a gondolat, hogy ezen múlhat a pirosak sikere, sőt valaki számára akár a főnyeremény is" - zárta a sztorit Andor.